450 мл
Блог
Еспресо
30 мл
Американо
120 мл
Латте
180 мл
Солодка слойка з яблуком і корицею
1 шт
Солодка слойка з бананом і шоколадом
1 шт
Солодка слойка з вишнею
1 шт
Када з яблуком
1 шт
Када з грецьким горіхом
1 шт
Хачапурі по-імеретинськи
1 шт
Хачапурі по-мегрельськи
1 шт
Хачапурі по-аджарськи
1 шт
Пиріг «Димерулі»
(м’ясо свинина, сир сулугуні, соус сацебелі)
1 шт
Кубдарі
1 шт
Хачапурі з листкового тіста
(з сиром \ з м’ясом)
1 шт
Шоті
1шт
Сацебелі
50 г
Ткемалі
50 г
Баже
50 г
Часниковий
50 г
Наршараб
50 г
Курячі крильця фрі
250 г
Гобі
(пивна дошка) (чіпси з лаваша, сир копчений, м’ясне асорті)
350 г
Мужужі
(свинячі вуха в часниковому соусі
з грузинськими спеціями) 250 г
Сулугуні копчений
150 г
Чіпси з лаваша
100 г
Асорті грузинських сирів
350 г
Овочева нарізка з зеленню
250 г
Соління
(асорті)
350 г
Рулетики з баклажанів по-грузинськи
200 г
Запхулі
(огірок, салат, помідор, горіховий соус)
250 г
Салат з теплою яловичиною
(яловичина, мікс салату,
руккола, помідор чері) 200 г
Арго
(яловичина, гранат, цибуля, хрін, часник, спеції, соус)
250 г
Шакароб
салат до м’ясних страв (томат, цибуля, зелень,
перець гострий) 300 г
Вежі з баклажанів
(баклажан, помідор, сир сулугуні, базілік)
300 г
Цезар
(класичний з куркою) 250 г
Харчо
300 г
Оджахурі
(Свинина, картопля, овочі, спеції)
250 г
Чашушулі
(яловичина, овочі, зелень, томат)
250 г
Долма з соусом
250 г