Категорія: Uncategorized
Салат з язиком
(баклажан, перець болг., томат, шинка, язик ялов., кунжут, зелень) 250г
Халумі з журавлинним соусом
230г
Халумі з помідором
230г
Чірбулі
(перець болг., цибуля, зелень, томати, яйце, спеції) 350г
Тар-тар
(лосось, маслини, авокадо,
огірок, крем-сир, крутони) 160г
Тальятеллє у трюфельному соусі
(трюфельна паста,
печериці, чері, біле вино, вершки) 300г
Салат “Капрезе”
(помідор, моцарела, базилік, соус песто) 250г
Салат з куркою під соусом Баже
(курка, огірок свіжий, перець болг.,
квасоля, зелень, соус Баже) 200г
Каліа
(свинина у кисло-солодкому соусі)
250 г
Нарінджиспері
(куряче філе, мікс салатів, помідор черрі, зелень,
апельсиновий соус, насіння льону) 200г
Шакароб
салат до м’ясних страв (томат, цибуля, зелень,
перець гострий) 300 г
Вежі з баклажанів
(баклажан, помідор, сир сулугуні, базілік)
300 г
Кус-кус
200г
Курча по-Імеретинськи в горіховому соусі
300 г
Салат з тунцем
(мікс салат, тунець конс., чері,
перепилині яйця, маслини, оливки, мікрогрін)
200 г